Snegaranti var i en del år et kendt begreb hos skirejsearrangørerne, og nu indfører In-Italia en pendant om sommeren, men her er der tale om garanti mod regn.

Hvis det regner mere end fire timer på det sted, hvor man har lejet feriebolig, får man refunderet hoteludgiften for den dag eller de dage, det drejer sig om.

Garantien gælder ifølge administrerende direktør Lars Henriksen i 13 af de mest besøgte områder i Italien, for eksempel Toscana og Sicilien, og i perioden 1. april til 31. oktober. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).