Fyns rejsebureau har succes med ferie for singler

Karsten Parkhøi er direktør for Hjerting Rejser i Nyborg, som han ejer med sine kone Stine Parkhøi. Arkivfoto: Klaus Wind

Fyns rejsebureau har succes med ferie for singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 2017 sendte Hjerting Rejser i Nyborg for første gang 70 gæster af sted på en singlerejse til Costa del Sol i julen. I år gentog rejsebureauet succesen, og det bliver ikke sidste gang, for der er efterspørgsel efter den sociale rejseform for sing

Idéen til rejser for singler opstod hos Hjerting Rejser, fordi rejsebureauets egne gæster efterspurgte en rejseform, hvor man som single vil have let ved at møde ligesindede rejsekammerater.

Hvis man er på rejse med for eksempel 40 mennesker, og man kun er to til tre singler, og alle parrene sætter sig sammen, kan det godt være svært, fortæller direktør Karsten Parkhøi.

Derfor sendte Hjerting Rejser i 2017 det første hold bestående af 60 gæster til Torremolinos i Costa del Sol henover julen. I år blev succesen gentaget. Denne gang med 70 gæster.

- Vi har haft en del gengangere i år, omkring 20. Det var samme hotel og tur som det forgangne år, så de må have syntes, det var en god tur første gang, fortæller direktøren.

På en singlerejse har gæsterne købt en pakke, der indeholder logi på et enkeltværelse og tre-fire fælles udflugter. Derudover arrangerer Hjerting Rejser, at gæsterne sidder ved samme borde til spisning de første par dage af rejsen.

- Det er for at ryste dem sammen til at starte med, så de ikke ender med at tage af sted, sidde på hotelværelset og ikke snakke med de andre. Efterfølgende er det op til gæsterne selv, om de har lyst til at involvere sig yderligere, forklarer han.

Hjerting Rejser
Hjerting Rejser har adresse i Nyborg, hvorfra indehaverne og ægteparret Stine og Karsten Parkhøi arrangerer kultur- og singlerejser med resten af deres stab på tre medarbejdere.Rejsebureauet har eksisteret siden 2004, hvor det åbnede i Hjerting ved Esbjerg, men siden flyttede parret til Fyn, hvor de gik ind i rejsebranchen på fuld tid. I 2016 flyttede bureauet til et stort kontor i Nyborg.

Størstedelen af rejsebureauets rejser går til Spanien. Mange af dem er kulturelle rejser, men også langtids- og singlerejser.

De nyeste destinationer er Barcelona/Catalonien, Kreta og USA.

Mød Hjerting Rejser på messen Ferie-Fritid 2019 i Odense fra 25.-27. januar.

www.hjertingrejser.dk
Singlerejser er populære hos Hjerting Rejser. PR-foto
Singlerejser er populære hos Hjerting Rejser. PR-foto

Flere singler, større efterspørgsel

Hjerting Rejser arrangerer primært langtids- og kulturrejser, men singlerejser bliver en rejseform, som rejsebureauet også vil satse på i fremtiden.

- Fordi der er stort marked for det, og de rejser, vi har arrangeret, er gået ret godt. Vores koncept er typisk for dem på over 60 år, og der er mange singler, forklarer Karsten Parkhøi.

Selv om det ikke er utænkeligt at møde en potentiel kæreste på rejserne, er det ikke formålet med rejsen.

- Det handler om ikke at føle sig alene, når man går ned for at spise og om at dele sine oplevelser med andre. Vores gæster vil gerne rejse ned til varmen, tage på udflugter og spise spansk mad, men har ikke lyst til at gøre det alene eller at arrangere rejse selv. Vores kundegruppe er folk, som måske tidligere har rejst meget eller mistet en ægtefælle. Måske de har vennepar, som de kan rejse med, men ønsker ikke at føle sig som et klods om benet. Det er nogle af årsagerne til at tage af sted, som jeg hører fra vores gæster, fortæller direktøren.

I den kommende sæson forventer han at arrangere flere ugerejser for singler, for at give dem der er nysgerrige mulighed for at prøve konceptet uden, at det skal være en langtidsrejse på tre uger.

Singlerejser er populære hos Hjerting Rejser. PR-foto
Singlerejser er populære hos Hjerting Rejser. PR-foto

Fyns rejsebureau har succes med ferie for singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce