Deltag i stor fotokonkurrence og vind fine præmier

Har du taget et godt feriebillede, kan det måske veksles til en rejse.

Jysk Fynske Medier kårer i forbindelse med Skandinaviens største rejsemesse, "Ferie for Alle" i MCH Messecenter Herning den 24.-26. februar, "Årets feriefoto".

Endda i tre kategorier, hvilket selvfølgelig øger chancen for at vinde en af de attraktive præmier.

De tre kategorier er: Danmark, udland og camping.

Når fristen for at indsende feriefotos er udløbet, udvælges fem billeder i hver kategori. De lægges ud på Magasinet Rejsers Facebook-side, og så kan læserne stemme på det bedste.

Til vinderen i hver af de tre kategorier er der et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, mens nummer to præmieres med et gavekort på 2500 kroner.

Gå til facebook.com/MagasinetRejser for at se, hvordan du deltager og stemmer. Vi skal have modtaget dit billede senest 1. februar.

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).