Flyv billigt til Europas storbyer i sensommeren

Warszawa er dyrere at flyve til end de andre nævnte byer (fra 900 kroner tur/retur). Til gengæld er overnatningerne billigst. Foto: Spies

Flyv billigt til Europas storbyer i sensommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forkæl dig selv med en weekendtur til en spændende europæiske by. Hvis du går uden om de mest kendte destinationer som London og Paris, kan du sagtens flyve for under 1000 kroner tur/retur - selv i weekenderne.

Oplev en helt ny by her i sensommeren, mens vejret stadig er godt. Fyld dig selv med kulturelle input og god mad. Og sug til dig af urban stemning, når du går på shopping i spændende bydele.

Der er uden tvivl masser af europæiske byer, du ikke har besøgt, og lige nu kan du få billige flybilletter til virkelig mange destinationer - især hvis du ikke går efter de mest oplagte.

Hos Spies oplever man en stor vækst i salg af storbyferier, når 2018 sammenlignes med 2017.

- Når folk tager på weekendtur til en storby, går de primært efter kulturelle oplevelser, shopping og god mad. Samtidig vil de ikke på lange flyrejser, når de tager af sted fredag og kommer hjem søndag. Mange vælger de populære destinationer som Paris, London og Rom, fordi de kan komme hurtigt derned og hjem igen. Der er mange afgange at vælge imellem hver dag til de største af byerne, fortæller Carlos Cebrian, der er produktchef i Spies.

Storbyferie mest populær
Storbyferie topper listen over danskernes foretrukne ferieformer, mens strandferie er en sikker nummer to. Det kan blandt andet skyldes, at udbuddet af storbydestinationer og flyruter er vokset de seneste år. Det er simpelthen blevet billigere og nemmere at komme af sted på en storbyferie.Flybilletten er noget af det, som danskerne går mest op i at spare på, når de rejser. Shopping og billeje er også poster, som danskerne gerne skærer ned på på ferien.

Til gengæld har vi ikke noget imod at svinge kreditkortet, når det gælder gastronomiske oplevelser samt sightseeing og udflugter. Det er ting, som færrest danskere vil spare på, når de er på ferie. Når vi skal vælge hotel til rejsen, er det vigtigst, at hotellet er hyggeligt og har en god beliggenhed. Kilde: Momondos internationale undersøgelse om rejsevaner 2018.

Gå efter mindre kendte byer

Der findes direkte fly til mange spændende byer. Hvis du vil billigt af sted, så lad prisen - frem for en bestemt destination - bestemme, hvor du flyver hen.

Du kan rejse til mange lidt mindre overrendte europæiske byer som for eksempel Edinburgh, Warszawa og Helsinki for helt ned til 400 kroner tur/retur med afgang fredag og hjemkomst søndag.

Når du er i gang med jagten på den billigste flybillet til en spændende storby, så husk lige, at der kan være ekstra omkostninger ud over den pris, der vises. Flere flyselskaber tager mere, hvis du skal have bagagen checket ind, og det kan også koste ekstra, hvis du selv vil vælge dit sæde.

- Man skal være opmærksom på ekstra gebyrer, der kan komme oven i selve flybilletten - især når man køber billetter hos lavprisflyselskaber, hvor alt typisk er skrællet fra, så du får den allerlaveste pris. Hvis man ikke kan nøjes med at rejse med håndbagage, kan det være en god idé at købe ekstra bagage online, inden man ankommer i lufthavnen. Ellers kan det blive dyrt, fortæller PR-manager hos Momondo, Kalimaya Krabbe.

Hotelpriser i fem byer
Edinburgh, Skotland:

Hotel: Fra 600 kroner pr. nat for dobbeltværelse på centralt beliggende trestjernet hotel i august/september.

Genève, Schweiz:

Hotel: Fra 550 kroner pr. nat for dobbeltværelse på centralt beliggende trestjernet hotel i august/september.

Bologna, Italien:

Hotel: Fra 400 kroner pr. nat for dobbeltværelse på firestjernet centralt beliggende hotel i august/september.

Warszawa, Polen:

Hotel: Fra 300 kroner pr. nat for dobbeltværelse på trestjernet centralt beliggende hotel i august/september.

Helsinki, Finland:

Hotel: Fra 500 kroner pr. nat for dobbeltværelse på centralt beliggende trestjernet hotel i august/september.

Tirsdag er billigste afrejsedag

Du har måske ikke så mange feriedage tilbage og er derfor bundet af at skulle rejse fredag og komme hjem igen søndag, når du skal på dit citybreak. Men har du mulighed for at rejse andre dage end fredag-søndag, kan flybilletten være endnu billigere.

- Der er penge at spare, hvis man er fleksibel i forhold til ugedag og tidspunktet på dagen for afrejse. Vores rejsestatistik viser, at de billigste flybilletter inden for Europa typisk er med afrejse tirsdag aften, siger Kalimaya Krabbe.

Flyv billigt til Europas storbyer i sensommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce