Flyv af sted med glæde i maven

Mash er en ægte steakrestaurant med et kæmpe udvalg af udskæringer.

Flyv af sted med glæde i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velbekomme. Du kan let spise dig glad og mæt i mad med sunde råvarer i Københavns Lufthavn. Her er fem af de bedste muligheder.

Aamanns

Aamanns er et ganske populært valg blandt de mange forretningsfolk, som skal smage det populære danske smørrebrød. Aamanns i lufthavnen tilbyder, ligesom søsterrestauranten inde i København, smørrebrød i den absolutte luksusklasse: Tre madder koster 170 kroner. Signaturretterne er husets velsmagende tatar, den lækre rejemad og naturligvis sildemaden. Sidstnævnte kan nydes med snaps eller specialøl. Fra restauranten er der direkte udsyn til landingsbanerne.Hvor: Lige inden fløj C.

Paté Paté har et stort udvalg af mad, som er inspireret af det spanske køkken - og til overkommelige priser.
Paté Paté har et stort udvalg af mad, som er inspireret af det spanske køkken - og til overkommelige priser.

Mash

Hos Mash i lufthavnen er man hævet over masserne, for et besøg kræver, at man skal op ad en trappe og hen ad en gang, inden man bliver budt velkommen til restauranten, der ligger mellem fløj A og B. Derinde er interiøret inspireret af amerikanske diners, hvor man sidder i store lædersofaer, hvis man da ikke vælger at sidde med udsigt over selve flyvepladsen. Også her føler man sig i dén grad velkommen. Trods tjenernes formelle tøj er stemningen både professionel og let, og havde det ikke været for udsigten til de mange fly, ville man glemme, at man sidder i en lufthavn, for de mange passagerer, som haster forbi under restauranten, er nærmest en verden væk. Mash er en vaskeægte steakrestaurant med et kæmpe udvalg af udskæringer og nogle gode burgere. Man forsvinder næsten ind i sig selv, når man får serveret en ribeye, der har hængt i 90 dage, og smagen er kraftig, grænsende til metallisk på den helt gode måde.Hvor: Mellem fløj B og A på første sal - adgang via trappe mellem Kaufmann og Sunglass Hut.

Retreat er placeret midt i lufthavnen på vej mod gate C2-8.
Retreat er placeret midt i lufthavnen på vej mod gate C2-8.

Paté Paté

Lige ved siden af den store H&M ligger Paté Paté. Her finder man et stort udvalg af mad, som er inspireret af det spanske køkken, til ganske overkommelige priser. I montrerne er der masser af sandwich (50 kroner), pinchers - små hapser, som koster mellem 25 og 35 kroner - og charcuterie (145 kroner for to personer inklusive brød). Hvis du har tid, skal du også bestille restaurantens tun på dåse fra Ortiz. Den vil muligvis være den bedste, du nogensinde har smagt. Paté Paté bryster sig også af at have lufthavnens billigste frisklavede kaffe med bønner af egen import, og kommer du forbi en tidlig morgenstund, er der også mulighed for en god morgenmad med æg, kaffe og brød med pålæg. Personalet er eksperter i vin, og derfor giver det god mening at købe et godt glas vin.Hvor: På vej mod fløj C og D.

I gourmet­restauranten Le Sommeliers lufthavnsafdeling er priserne rimelige, alt taget i betragtning.
I gourmet­restauranten Le Sommeliers lufthavnsafdeling er priserne rimelige, alt taget i betragtning.

Le Sommelier

Gourmetrestauranten Le Sommelier er næsten en institution i København, hvor spisestedet har regeret i flere årtier. I lufthavnen er der ikke skruet ned for ambitionerne, men det er der til gengæld for priserne, der er absolut rimelige, alt taget i betragtning. Det hele i portioner, der er passende uden at være prangende. I lufthavnen er Le Sommelier mere en bistro, der ligesom sin søsterrestaurant følger det franske køkken, og Le Sommelier er nok det eneste sted, hvor du kan få laks med dehydreret agurk og æble til forret. Ellers står udvalget blandt andet på retter som moules frites og rotisserie chicken, men du kan også få en klassisk burger eller dagens bistroret. Det er også muligt at få friske østers - og det hele serveret med et overskud, der er en gourmetrestaurant værdig.Hvor: Mellem fløj B og A.

Retreat

Retreat er egentlig et familieforetagende, som har fået succes med sine salater, panini, supper og sandwich i en sådan grad, at det nu er gået fra én butik til seks siden 2014. Butikken er placeret midt i lufthavnen på vej mod gate C2-8, og med den centrale placering finder mange derind. Alligevel er der ikke stress ved bardisken, hvor der i øvrigt også serveres en god kop kaffe. Blandt Retreats tophits er en ganske fin røget laks med quinoa, som smager himmelsk. Salaten er en af fire salater til enten 65 eller 75 kroner. De vil også være rigtig gode til flyveturen, hvis du ikke vælger at sidde ved et af de små borde, der findes på stedet. Der er også et bredt udvalg af smoothies og juice, blandt andet en rødbedejuice, og de er et dejligt alternativ til de klassiske sodavand, der har for vane at eksplodere, så snart man sidder klemt ned på pladsen i sit fly. Alt er hjemmelavet og kælet for hos Retreat.Hvor: Gå gennem udgangen til venstre i tax­free-shoppen, der ligger efter security, hold til højre og gå mod fløj C.

Flyv af sted med glæde i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce