I Herning kan man i næste weekend få vækket sine feriedrømme.

Ferie for Alle 24.-26. februar i Messecenter Herning har i år over 1000 udstillere, som præsenterer feriedrømme lige fra Nyhavn til Iran.

Mange danskere har den tradition, at de tager til messen i Herning og køber deres sommerferie.

- Men det handler også om at udforske, drømme og opleve. Messen er en oplevelse i sig selv, lover projektchef Anders Ladefoged Mortensen fra Messecentret.

Og han henviser til det store aktivitetsprogram med foredrag, konkurrencer og auktioner.

Bredden i udstillerfeltet er lige så stor som forskelligheden af folks feriedrømme.

Blandt de nye udstillere er Welcome to Iran, som har arrangeret rejser siden 1973. Iran er kendt for grønne bjerge, frugtplantager, ørken, magiske paladser, nomader og et folk, som er blandt de mest gæstfrie i verden.

Et andet sted på messen kan besøgende slentre rundt i Nyhavn. Nogle af de mest kendte huse fra den københavnske kanal rykker nemlig til Herning under messen. Restaurant Hyttefadet er også med. Restauranten medbriger seks kokke og ni tjenere til Herning-udgaven af Hyttefadet.

Ferie for Alle byder sædvanen tro på Danmarks største golfmesse, som i år kan give et ganske særligt indblik i professionelle spilleres hverdag. Wilson Staff fremviser den nye 18 tons tunge Mercedes Tour Bus, som rummer alle de nyeste teknologier inden for golf og de customfit-faciliteter, der er nødvendige og afgørende for Wilson Staffs professionelle tourspillere.

I år er der ekstra fokus på camping. På messen præsenteres samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Ferie for Alle 2017 er Skandinaviens største feriemesse. Den er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. De sidste år er messen blevet besøgt af over 60.000 ferieglade danskere.

  • Peter_Jensen

    Af:

    Jeg producerer tematillæg - om business, byggeri, energi, ferierejser, golf - og en bred vifte af emner. Jeg startede med journalistikken på Fyens Stiftstidende i 1971 (!). Har siden været omkring DR Fyn, TV2, DR-Sporten og 4 år som mediedirektør i International Table Tennis Federation i Lausanne, Schweiz. Ringen blev sluttet, da jeg vendte tilbage til Fynske Medier i 2007.