Rejs Jorden rundt på 90 dage uden at betale så meget som en krone for billetten.

For godt til at være sandt? Næh. Men du skal nok være mere end almindelig heldig for at få fingre i den, for hvem kan modstå et sådant tilbud?

Det hollandske luftfartsselskab KLM med et vidt forgrenet rutenet har netop udsendt et stillingsopslag, som må formodes især at appellere til unge, som endnu ikke er bundet af et fast job og familie. På selskabets regning får en dansker, en svensker og en nordmand muligheden for at rejse rundt i verden "og jagte gode nyheder", som KLM skriver i en pressemeddelelse.

De rejsende "reporteres" oplevelser skal bruges i blandt andet reklamefilm og artikler i KLM's efterårskampagne.

Det danske stillingsopslag kan ses på

https://www.klm.com/travel/dk_da/campaigns/reporter.htm.

Blandt kravene er gode engelskkundskaber og erfaring med at fotografere og/eller filme.

Ansøgningsfristen er 13. august. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).