Disneyland Paris udvider fra 2021 og et par år frem forlystelsesparken for omkring 15 milliarder kroner, hvilket dermed er en af de største investeringer siden åbningen i 1992. I Walt Disney Studios Park vil besøgende kunne gå på opdagelse i tre nye universer, Marvel, Frozen og Star Wars, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Disneyland Paris beskæftiger ikke færre end 16.000 medarbejdere og sørger for mere end seks procent af Frankrigs samlede turistindtægter. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).