Gislev Rejser vil fra næste år også sende gæster på feie med fly fra Sønderborg Lufthavn. Rejsemålene er Sardinien og Toscana i Italien, og Alsie Express skal stå for charterflyvningerne med en maskine, som kan tage op til 64 passagerer.

Ifølge bureauet er der planlagt 18 flyvninger. Gislev Rejser har også været med til at gøre Odense Lufthavn til en charterlufthavn. Herfra har Gislev Rejser i år haft 66 afgange.

Ligesom i Odense kan kunderne glæde sig over gratis parkering i Sønderborg Lufthavn.

Christian Berg, chef for den sønderjyske lufthavn, siger i en pressemeddelelse, at aftalen med Gislev Rejser betyder et højere aktivitetsniveau og en bedre udnyttelse af resourcerne.

"Fakta er, at trafik skaber mere trafik, og nu kan endnu flere få øjnene op for de kvaliteter, lufthavnen har", udtaler han. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).