Indien

Charterarrangøren forventer at sende 2000 gæster til Indien med rutefly

 

Bravo Tours har den kommende vinter Indien som en nyhed, og der er tale om både rundrejser og badeferie.

- Vi regner med at sende godt 2000 gæster til Indien med rutefly fra Billund og København, siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours. Han har - sammen med nogle af sine ansatte - sammensat en rundrejse til Indiens mange højdepunkter, og forklaringen på, hvorfor valget faldt på netop Indien som ny destination, er enkel.

- Indien giver danskerne mange anderledes, autentiske og utraditionelle oplevelser. At gå en tur gennem Delhi giver en overvældende mængde indtryk, og det kombineret med højdepunkter gør rejsen og rejsemålet ret unik.

- Det er kombinationen af endeløse sanseindtryk i storbyerne, vidundere som Taj Mahal og dyreoplevelser. Det er menneskemylder og historie kombineret med puls, liv og afslapning. Indien er svær at beskrive, men man får virkelig mange oplevelser for pengene, siger Peder Hornshøj.

 

 

 

 

Badeferie i Goa

Rundrejsen i Indien slutter med badeferie i Goa.

- Vil man blot til Indien for at slappe af og måske tage på en enkelt udflugt eller to, skal man selvfølgelig ikke snydes. Derfor kan man også "nøjes med" at  holde badeferie i Goa, siger han.

Ifølge Peder Hornshøj faldt valget også på Indien på grund af prisniveauet.

- Det er svært at komme af med meget mere end 40 kroner for en god middag, siger han.

11 dage i Indien koster fra 14.000 kroner.

 

  • fyens.dk