Kun fantasien sætter grænser i solrige - og rige - Dubai. Både danskerne og andre folkeslag rejser i stigende grad til Dubai. I 2016 kom over 15 millioner feriegæster forbi, og der bygges hele tiden nye hoteller for at klare efterspørgslen.

Mange af dem er fem-stjernede, og mange af dem bygges på utraditionelle og særprægede ideer.

På det fem-stjernede Atlantis the Palm, for eksempel, kan gæsterne bo i såkaldte "underwater-suites", der som navnet antyder er placeret under vandet i hotellets eget akvarium. Så i stedet for at kigge ud ad vinduet, kan man kigge ud på akvariets 65.000 beboere, blandt andet hajer og rokker.

Hvis man vil have en pause fra Dubais hede, kan man finde sand skiferiestemning på Kempinski Hotel. I hotellets Aspen Ski Chalet-suites bor man i en østrigsk skihytte. Der er ild i pejsen og udsigt over den snedækkede indendørs skibakke i Ski Dubai. (vio)

 

  • Peter_Jensen

    Af:

    Jeg producerer tematillæg - om business, byggeri, energi, ferierejser, golf - og en bred vifte af emner. Jeg startede med journalistikken på Fyens Stiftstidende i 1971 (!). Har siden været omkring DR Fyn, TV2, DR-Sporten og 4 år som mediedirektør i International Table Tennis Federation i Lausanne, Schweiz. Ringen blev sluttet, da jeg vendte tilbage til Fynske Medier i 2007.