Hvis skisportsstederne skal holde på gæsterne, er de nødt til løbende at forbedre faciliteterne. Visit Sweden har udsendt en oversigt over større og mindre opgraderinger. Her er nogle af dem i uprioriteret rækkefølge:

Isaberg: Mulighed for tidligere sæsonåbning, fordi produktionen af kunstsne kan øges. Nyt børneområde med rullebånd, som blev taget i brug sidste sæson, er opgraderet med forskellige aktiviteter.

Ulricehamn: Rullebånd og ny lift i børneområdet. Byen ligger blot en times kørsel fra Göteborg og tilbyder både langrend og alpint skiløb.

Branäs: De knapt så rutinerede skiløbere kan fra denne sæson stå på ski hele vejen fra toppen af bjerget til bunden, idet der er anlagt en blå pist på hele strækningen. I øvrigt er Branäs for 10. år i træk blevet kåret som "Sveriges bedste skiområde for børnefmilier 2017". Bag kåringen står Barnsemester.se. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).