Fly i akrobatisk opvisning næsten over hovederne på publikum, veteranfly, hjemmebyggede fly, modelfly, helikoptere, flyvemaskiner fra Anden Verdenskrig, svævefly, dragefly.

Listen er lang - og længere end denne - når det gælder udvalget af fly, som kan ses i luften og på jorden under Roskilde Airshow 18.-20. august i Københavns Lufthavn - Roskilde.

Airshowet afvikles hvert andet år og er Danmarks største. Afhængigt af vejret ventes 15.000-20.000 tilskuere.

Flyentusiaster fra ind- og udland dukker selvfølgelig op, men ifølge arrangøren, Foreningen Roskilde Airshow, henvender arrangementet sig til hele familien, fordi der blandt andet er tivoli for de mindste og levende musik. Sulten kan man stille med mad fra diverse boder.

Billetter kan købes på www.airshow.dk. En fredagsbillet koster 80 kroner, éndagsbillet 160 kroner og en weekendbillet 280 kroner. Børn kommer ind til halv pris. (thor)

 

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).