Brugere af Magasinet Rejsers Facebook-side har udvalgt det bedste feriefoto i tre kategorier.

Først sendte Magasinet Rejsers læsere og Facebook-brugere feriebilleder ind til konkurrencen "Årets feriefoto", og siden kunne Facebook-brugerne på facebook.com/MagasinetRejser like og dermed stemme på bedste billede i tre kategorier, udland, Danmark og camping. Og endelig blev vinderne kåret under "Ferie for Alle" i Herning i sidste weekend. Til hver af vinderne var der et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, mens nummer to i hver kategori kunne tage hjem med et gavekort på 2500 kroner.

Blandt alle, der likede et billede, trak vi lod om endnu et gavekort på 5000 kroner fra Bravo Tours. Den heldige blev Mette Dalby Mandix. Til lykke til alle.

Her er de tre vinderbilleder.

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).