Konkurrencen "Årets feriefoto" er slut, og vinderne blev kåret i sidste weekend på Ferie for Alle i Herning. Afstemningen er alene foregået på Magasinet Rejsers Facebook-side, men læserne af papirudgaven skal selvfølgelig ikke snydes for at se vinderbillederne.

Til nummer ét i hver af de tre kategorier, udland, Danmark og camping, er der et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, mens nummer to belønnes med et gavekort på 2500 kroner - ligeledes til brug hos Bravo Tours.

Blandt samtlige deltagere i konkurrencen blev der trukket lod om endnu en rejsegavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, og vinderen blev: Jette Irene Sørensen. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).