Gislev Rejser er et af efterhånden få bureauer, som holder fast i et katalog, hvor alle planlagte rejser er med. Sommerkataloget er netop udkommet - en tyk sag på hele 244 sider plus et lille tillæg på 12 sider.

Kunderne kan vælge mellem 158 rejsemål med bus og fly, og geografisk dækkes en stor del af verden fra USA og Canada i vest over Island og Færøerne til Mellem- og Sydeuropa, Sri Lanka, Thailand, Australien og New Zealand.

42 af rejsemålene er nye hos Gislev Rejser. Det gælder for eksempel en vinhøstrejse til Frankrig, Sicilien og Sorrento-halvøen med fly, den kroatiske ø Hvar med fly og flodkrydstogtet "Donau i Flammer" med bustransport frem og tilbage.

Kataloget kan også ses på www.gislev-rejser.dk. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).