De kommende år bliver det helt almindeligt at finde flybilletter til under 2000 kroner t/r til både New York og Los Angeles.

Det forudser Ole Stouby, direktør i Travelmarket.dk. Virksomheden udgiver Dansk Flyprisindex, som løbende overvåger priser på flybilletter til en række udvalgte byer.

USA-rejsende har længe kunnet glæde sig over faldende priser på flybilletterne. Siden 2013 er det blevet 40 procent billigere at flyve til New York og Los Angeles fra Billund og København og 27 procent billigere fra Hamburg, viser tallene fra Dansk Flyprisindex.

Bestilte man for fire uger siden sin flybillet med afrejse i den kommende uge, kunne man finde returrejser fra København til Los Angeles til 2036 kroner (Norwegian) og fra Billund til New York til 2140 kroner (Air France). I begge tilfælde er det de laveste priser, Dansk Flyprisindex har registreret. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).