2018 bliver et stort rejseår


2018 bliver et stort rejseår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spørger man Danmarks Rejsebureau Forening, kommer 2018 til at slå alle rekorder på både kendte og mindre kendte rejsemål.

Danskerne rejser som aldrig før, og salget af rejser synes ikke at have nået sit højdepunkt endnu.

"Der er ikke nogen tvivl om, at 2018 bliver et af de største rejseår nogensinde. Der er ingen afmatning overhovedet at spore i danskernes rejselyst, og denne tendens bliver i 2018 yderligere forstærket af den meget dårlige sommer, som Danmark var vidne til i år. Danskerne har ikke lyst til at vente alt for længe med at bestille årets sommerferie," siger administrerende direktør i Danmarks Rejsebureau Forening Lars Thykier i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at kampen om favoritrejsemålene og yndlingshotellerne bliver intensiveret i disse år og begynder tidligere og tidligere. Særligt omkring Middelhavet er konkurrencen blevet hårdere og kapaciteten presset i sommerens højsæson.

I 2017 gav den øgede rejselyst til de klassiske destinationer også fremgang til andre rejselande, hvortil væksten kun ser ud til at fortsætte.

For eksempel forventer Kroatien en stigning på mellem 10 og 15 procent i antallet af danske rejsende i 2018, og fra Portugals Turistråd lyder det, at besøgstallene er steget med næsten 20 procent i de seneste år. (flla)

2018 bliver et stort rejseår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce