Mens bladende falder uden for bladhuset, hvor Bagsidedrengene holder til, bladrede vi her til formiddag bunken af papir ved siden af kaffekoppen igennem og fandt nogle biografbilletter, der næsten har nået deres udløbsdato. Og eftersom billetspild sammen med madspild er en af den vestlige verdens helt store svøber, besluttede vi fluks at udlodde dem til kvikke læsere, der er villige til at sætte logikken i frigear. Derfor varmer vi i dag og i morgen lidt op under en gammel Bagside-diciplin: Den Fonetiske Rebus.

Sådan deltager du

Gæt navnet på dagens tegneseriefigur og send svaret til bagsidequiz@fyens.dk, så deltager du i lodtrækningen.Skriv dit svar i emnefeltet på mailen. Inde i mailen skriver du dit navn og adresse.

Du kan IKKE svare med almindelig analog brev-post.

Vi skal have dit svar seneste kl 24 på dagen hvor quizzen udkommer.

Navnet på dagens vinderne bringes i avisen lørdag

Billetterne kan ikke byttes, hverken til penge eller andre gaver.

Temaet for de to dages rebusquiz er "Tegneseriefigurer", og som altid handler det om at finde navnet på den skjulte figur ved at kigge på billederne, finde de korrekte ord som så udtalt i forlængelse af hinanden - og med lidt god vilje - lyder som navnet på en kendt tegneseriefigur.

Et eksempel kunne være et billede af en, der suger i et sugerør, den russiske by Perm og en and: Sug + Perm + And= Superman

Vi quizzer som nævnt kun i dag og i morgen, hvor vi begge dage trækker fem vindere, og de dygtige/heldige skal være hurtige til at rykke ud, da billetterne udløber 7. november.

  • Af: