Korup Udvalg på besigtigelsestur


korup Udvalg på besigtigelsestur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I forbindelse med arbejdet for at få et kultur- og idrætscenter i Korup tager medlemmer af byggeudvalg og styregruppe på tur til Jylland i morgen. Med i bussen, som kører fra Korup Hallen kl. 8, er også andre aktive fra lokalområdet, som er involverede i projektet.

Første stop på turen er Højen Multicenter ved Vejle. Forud for turen siger halbestyrer Erik Marcher Hansen, som har tilrettelagt turen, at han håber, deltagerne får set nogle alternative måder at lave kulturhuse på. Han oplyser, at konsulent ved DGI, Anders Kragh Jespersen, netop har anbefalet Højen Multicenter samt Vejen Idræts Center, som delegationen besøger senere på dagen. Begge steder vil der være rundvisning samt besvarelse af spørgsmål, så deltagerne kan hente inspiration og viden til brug i det videre arbejde med projektet i Korup.

Man slutter turen med et besøg i Højbyhallen, som er den sidste idrætshal, der er bygget i Odense. Om begrundelsen for at besøge netop Højby, siger Erik Marcher Hansen, at man i Højby har en aftale med Odense Kommune om driften af hallen, som lyder interessant. (alfa)

korup Udvalg på besigtigelsestur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce