Hjemmepleje Så kom der løgn til Odense


hjemmepleje Så kom der løgn til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en annonce i ugeavisen, "Så kom der liv i Odense", lover Alex Ahrendtsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti, bedre hjemmepleje.

Dansk Folkepartis nuværende repræsentant i Odense Byråd, Flemming Etefors, underskrift er at finde på det budgetforlig, der blev indgået for året 2003. Her blev der sparet, i alt 64 mio kr. på ældresektoren. Heraf var den direkte besparelse på hjemmeplejen 13, 5 mio.

Budget 2004 betød yderligere 22,4 mio.kr. besparelser på ældreområdet, og forligspartierne vedtog samtidigt, at disse besparelser skulle stige til 52,1 mio., kr. årligt i 2007. Igen var Dansk Folkepartis Flemming Etefors blandt dem, der skrev under på forliget.

Alex Ahrendtsen må formodes at kende til sit eget partis politik i Odense byråd. Han har aldrig taget afstand fra den!

Til gengæld har han taget afstand fra Enhedslistens forslag om at anvende sparede dagpengemidler, samt de ekstra skatteindtægter, der kommer i kassen, når en arbejdsløs kommer i arbejde, til at ansætte flere i ældresektoren. Det ville ellers være gratis for skatteyderne, reducere arbejdsløsheden, give vores ældre bedre service og vore ansatte i ældreplejen en mindre stresset hverdag.

Ifølge Ahrendtsens annonce koster det 150 kr. om året at være medlem af Dansk Folkeparti. For de ældre, der melder sig ind, bliver det de dyreste 150 kr., de nogensinde har betalt!

Ulf V. Olsen, provinssekretær for Enhedslisten,

Thyras Allé 12, Odense SV

hjemmepleje Så kom der løgn til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce