Golfnavne


golfnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborgs Leif Konrad tabte ikke blot hovedet, men også bukserne på 1. hul, da knapperne sprang og benklæderne cyklede ned om lårene. Konrad måtte opgive hullet, men klarede resten af runden ved at låne medspilleren KIM BÖTTCHERs livrem.

FOTO: robertwengler

Odenses Irma Madsen, der trods den smukke alder af 76 er still going strong, dukker måske op i Ladies Golf, det nye golfblad for kvinder, efter sine 39 point i kvalifikationen forleden. Bladets chefredaktør er nemlig datteren Tuula UndaL, næstformand i Københavns Golfklub, der i øvrigt her i weekenden kan høres som medkommentator på Viasat fra Evian Masters i Frankrig.

Roserne er væltet ned over LEIF BERLIN RASMUSSEN og hans stab af greenkeepere, der har gjort Hollufgårdbanen til en sjælden god oplevelse. En enkelt klage blev det dog også til: Der var brændenælder, hvor min bold lan- dede på 12. hul, erklærede Odenses Per Dyreskov Andersen - hvis drive ifølge rygterne dog slet ikke befandt sig på klubbens matrikelnummer.

Hørt på Hollufgård: Efter Jensens golfrunde kaldte formanden ham ind på kontoret og idømte ham en måneds karantæne. Hvad har jeg gjort, spurgte Jensen. Du holdt hyrdetime med Britta i bunkeren ude på 13. hul. Jamen, sagde Jensen, det har halvdelen af klubben da også gjort. Ja, svarede formanden, men du glemte at rive efter dig...

golfnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce