Døgnrapport


døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NÆSBYHOVED-BROBY: Kamera, en computer og en fladskærm blev udbyttet for den tyv, der brød ind i en landejendom på Ålemarkgyden. Tyven kom ind ved at bryde et vindue i hoveddøren op.

KIRKENDRUP: En købmand på Ærtebjerghaven har haft indbrud. Alarmen gik i gang ved indbruddet og tyven slap af sted med noget spiritus.

BOLBRO:Der har været indbrud i en børnehave på Stadionvej. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op og stjal penge fra personalets kaffekasse.

ODENSE C: Mellem mandag og tirsdag blev der begået indbrud mod en villa på Østerbro. Tyven brød en skydedør op og knuste en rude ved terrassen. En dvd-afspiller, 20 film og et kontant beløb blev stjålet.

ODENSES: Mandag aften blev der lavet to indbrud i villaer på Valmuemarken. En villa fik opbrudt terrassedøren og der blev stjålet dvd-film, parfume og smykker, mens der i den anden villa blev knust en rude i køkkenet og stjålet et guldfarvet ur, manchetknapper og 12 cd'er.

ODENSESØ: Tirsdag formiddag var der indbrud i en villa Vægtens Kvarter, hvor der blev stjålet smykker.

Manden i huset kom imidlertid hjem og overraskede tyven, hvilket resulterede i, at de to kom i klammeri.

Under postyret blev tyvens hvide T-shirt revet af, og husejeren kunne se, at manden havde en tatoovering af en sol på venstre overarm. Han beskrives desuden som 185 centimeter høj og almindelig af bygning med kort lyst hår.

HJALLESE: Onsdag eftermiddag har der været indbrud i en villa i Søparken. Tyven er kommet ind ved at opbryde en terrassedør og har stjålet navigationsudstyr til en bil.

LINDVED: Ved at afliste en rude kom en tyv onsdag eftermiddag ind i en villa i LIndvedparken. Der blev stjålet kontanter ved indbruddet.

HJALLESE: Onsdag mellem 10 og 23 har der været indbrud i et hus på Ildfuglevænget. Tyven kom ind ved at afliste en rude i fordøren og stjal noget spiritus.

døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce