Døgnrapport


døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TORNBJERG: I en villa på Rørhatten blev der tirsdag brudt ind ved, at tyven knuste en rude i en terrassedør. I villaen stjal vedkommende kontanter fra en sparebøsse, samt smykker.

HOLLUFPILE: Tirsdag mellem 10 og 15.30 blev en villa i Hjulets Kvarter brudt op. Tyven kom ind gennem et vindue og stjal en del kongeligt porcelæn.

VOLLSMOSE: Mellem mandag og tirsdag eftermiddag brød nogen ind i et rækkehus i Hybenhaven.Det skete gennem et køkkenvindue. Tyven stjal et armbåndsur og nogle smykker, og forsvandt så igen.

CENTRUM: I en lejlighed i Vindegade brød en tyv tirsdag klokken 15.15 en entrédør op med et koben. I Lejligheden stjal tyven en del computerspil, en Playstation2, cd'ere, en bærbar computer og en boremaskine.

SANDERUM: På Gl. Sanderumvej blev en villa tirsdag mellem 9.30 og 18.45 brudt op. Det skete ved, at tyven brød ind gennem en bagdør med et koben. I villaen stjal vedkommende en flaske snaps og lidt kontanter.

SØHUS: Efter at have brudt en dør op til en lejlighed påSøhustoften kunne en tyv natten til tirsdag stjæle en bærbar computer, en harddisk og kontanter. Indbruddet skete mellem mandag klokken 21 og tirsdag 00.30.

CENTRUM: En forretning påVesterbro, der handler med mobiltelefoner, mistede natten til tirsdag en del af varerne, da nogen brød ind gennem en dør med et koben. Flere mobiltelefoner er tydeligvis stjålet, men det endelige antal er ikke opgjort. Indbruddet skete klokken 01.58 ifølge butikkens alarmsystem.

døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce