Døgnrapport


døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HJALLESE: En villa på Odensevej blev mandag mellem 8.30 og 13.30 brudt op. En tyv knuste en rude i et kældervindue og stjal et digitalkamera.

VOLLSMOSE: Efter at have sparket en dør ind til en stuelejlighed i Lærkeparken, stjal en tyv søndag mellem 10 og 12 en Playstation2.

VOLLSMOSE: I en lejlighed på 12. sal iEgeparken forsvandt et anlæg med cd-afspiller til en værdi af 3000 kroner, da en tyv søndag mellem 7 og 22 brød ind gennem et køkkenvindue.

CENTRUM: På Benedikts- gade brød en tyv ind gennem et vindue over indgangsdøren til en lejlighed på 4. sal. Det skete mandag mellem 11 og 13. Tyven stjal en telefon, et kamera og 20 euro.

CENTRUM: SalonIstanbul iFrederiksgade fik mellem fredag aften klokken 21 og lørdag morgen klokken 9 sparket døren ind. Det eneste, tyven ville stjæle, var en hårtrimmer.

SEDEN: På Lundemosevej blev der i den forgange uge stjålet en bærbar computer, 60 dvd-film og en sparebøsse med indhold.Tyven brød ind gennem et vindue til villaen, og indbruddet blev først opdaget og anmeldt fredag ved 13-tiden, men kan være sket fra søndag den 2. januar.

SANDERUM: Lørdag mellem 13 og 23 brød en tyv ind gennem et vindue til en villa påVirkensbjerget. Der er stjålet en del dvd-film og en flaske cognac.

KRAGSBJERG: PåVilhelm Kyhns Vej blev der mellem lørdag middag og søndag klokken 6.00 stjålet et kamera. Tyven kom ind i villaen ved at bryde et vindue op.

CENTRUM: Efter at have brudt et vindue op til en stuelejlighed påNyborgvej stjal tyven søndag eftermiddag to mobiltelefoner, en pung med 300 kroner og en sparebøsse med indhold.

Indbruddet skete mellem klokken 15.30 og 20.

døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce