Døgnrapport


døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSE: Mulernes Legatskole påGillestedvej har fået stjålet tre computerfladskærme ved et indbrud. Tyvene brød ind på skolen ved at knuse en rude i en dør. Indbruddet aktiverede en alarm.

CENTRUM: SalonIstanbul iFrederiksgade fik mellem fredag aften klokken 21 og lørdag morgen klokken 9 sparket døren ind. Det eneste tyven ville stjæle var en hårtrimmer.

SEDEN: På Lundemosevej blev der i den forgange uge stjålet en bærbar computer, 60 dvd-film og en sparebøsse med indhold.Tyven brød ind gennem et vindue til villaen og indbruddet blev først opdaget og anmeldt fredag ved 13-tiden, men kan være sket fra den søndag den 2. januar.

SANDERUM: Lørdag mellem 13 og 23 brød en tyv ind gennem et vindue til en villa påVirkensbjerget. Der er stjålet en del dvd-film og en flaske cognac.

KRAGSBJERG: PåVilhelm Kyhns Vej blev der mellem lørdag middag og søndag klokken 6.00 stjålet et kamera. Tyven kom ind i villaen ved at bryde et vindue op.

CENTRUM: Efter at have brudt et vindue op til en stuelejlighed påNyborgvej stjal tyven søndag eftermiddag to mobiltelefoner, en pung med 300 kroner og en sparebøsse med indhold. Indbruddet skete mellem klokken 15.30 og 20.

BIRKUM: Da beboerne i en villa påØrbækvej tirsdag kom hjem var både køleskab, ovn og kogeplader stjålet i forbindelse med et indbrud. Hvornår det er sket kan dog være svært at vide. Beboerne havde ikke været hjemme siden 15. november.

døgnrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce