Den er god nok


den er god nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu har vi hørt det med. Svensk maltwhisky på ege-træsfad. Det lyder som en forsinket nytårsspøg - men det er det ikke. Den er god nok.

Efter at vandet er renset naturligt i rullestensåsen ved Gävle 180 kilometer nord for Stockholm, så forvandles det sekund for sekund til ædel whisky, der ifølge kendere allerede efter tre år smager som Højlandets velkendte dråber.

Mackmyra hedder whiskyen, opkaldt efter det lille udsted, hvor destilleriet er bygget - og den whisky præsenteres i flere udgaver ved en ekslusiv smagning fredag den 11.februar på Café Mouritz på Skibhusvej - og det er Whiskymessens arrangør, ULRIK BERTELSEN fra Ejlstrup ved Blommenslyst, der står for de veldisponerede ord på vejen. (jb.)

den er god nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce