Zoo´s lysaftener får blændende start

Lysene i Zoo tændes hver vinterlørdag klokken 17. Foto: Odense Zoo.

Zoo´s lysaftener får blændende start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5. januar havde Odense Zoo 4400 gæster på én enkelt dag. Det er de glitrende lysaftener, der trækker så mange til haven.

Rigtig mange gæster havde fundet vej til Odense Zoo, da haven i lørdags åbnede op til årets første lysaften. I alt besøgte 4.393 gæster haven lørdag den 5. januar, og det er det højeste antal gæster på én dag siden sommeren 2016. Det er samtidig det højeste antal gæster på én dag i januar nogensinde.

- Det er helt vildt. I en normal januar-weekend har vi i gennemsnit mellem 1.000 og 1.500 gæster om dagen, så det er fantastisk at se, hvor mange gæster der bakkede op om årets første lysaften, siger zoodirektør Bjarne Klausen i en pressemeddelelse.

En billet til lysaften koster kun det halve af en almindelig dagsbillet, og det er med til, at haven sætter besøgsrekord.

Helt generelt har Odense Zoo opdaget, at det er populært, når de holder særlige aftenarrangementer.

- Vi kan se, at vores gæster er med på idéen, når vi laver anderledes zoo-oplevelser om aftenen. Da vi sidst var over 4.000 gæster på én dag, var, da vi holdt zombie-zoo-aften i forbindelse med efterårsferien i 2018, fortæller Bjarne Klausen.

Det er tredje år i træk, at Odense Zoo afholder lysaftener, hvor haven omdannes til en oase af lys. som noget nyt kan publikum i år desuden se en fortælling i lys og lyd ved havens shelters. Fortællingen tager afsæt i en dag fra solopgang til solnedgang, hvor landsbyen står op, går på jagt, laver mad og fester.

Der er lysaftener hver lørdag i januar og februar fra klokken 17 til klokken 21.

Zoo´s lysaftener får blændende start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce