Landets femteældste golfklub, Odense Golfklub, stråler af glæde over 53 ny prøvemedlemmer.

Gammelmandssport er et prædikat, der ofte sættes på golfen. Sandt er det da også, at de fleste gennemsnits-golfere i Danmark er grå i tindingerne, og at den eksplosive vækst af medlemmer er erstattet af stagnation eller tilbagegang.

På den baggrund er Odense Golfklub ved Hollufgård - landets femteældste - særdeles lykkelig over, at søndagens hvervekampagne kastede ikke færre end 53 prøvemedlemmer af sig.

Golfmanager Hans Henrik Burkal fortæller:

- Vi er i særdeleshed glade for, at gennemsnitsalderen for prøvemedlemmerne er så lav som knap 37 år - og så har vi endda i det gennemsnit taget tre nye juniorer fra. Deres teenagealder ville ellers have trukket gennemsnittet endnu længere ned.

Om de 53 bliver til ”rigtige” medlemmer afgøres hen over sommeren.

Tre måneders prøvemedlemskab koster 995 kroner.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.