Wash World er flyttet ind i Bolbro

Anders Rossing, salg og marketings medarbejder hos Wash World. Foto: Hasse Frimodt

Wash World er flyttet ind i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilvaskkæden er nu at finde to steder i Odense. På Nyborgvej og på Bystævnevej i Bolbro.

Vask bilen på abonnement

Wash World er en bilvaskkæde, hvis første anlæg åbnede i 2013 i Roskilde.

Men der skulle gå fire år, inden Wash World åbnede et anlæg i Odense. Det skete i foråret 2017 hvor Wash World åbnede på Nyborgvej. Efter knap et halvt år i Odense, har Wash World nu udvidet med endnu et odenseansk bilvaskanlæg. Det åbnede i midten af december ved Lidl, Føtex, uno X m.m. på Bystævnevej 5 i Bolbro.

- Hos Wash World tilbyder vi et koncept, hvor man kan vaske lige så meget bil, man vi,l fra kun 69 kr. pr. måned. Vi tilbyder en abonnementsmodel med ubegrænset vask til uhørt lav pris. Teknologisk er det en ny måde at vaske bil på, og kvaliteten ved en vask i vores nye anlæg er den bedste i verden med eftertørringsfunktioner, poleringsfunktioner og vaskeproces, som er rigtig imponerende. Man kører simpelthen bilen (møgbeskidt) ind, og den vil komme ud ren, nypoleret og eftertørret, fortæller Anders Rossing, marketings/salgs medarbejder hos Wash World.

To vaskemaskiner og to tørremaskiner

Anlægget i Bolbro er Wash Worlds nummer 51 og 52. For i anlægget på Bystævnevej er der to stk. vaskemaskiner samt to tørremaskiner. Det er nemt og hurtigt at få vasket bilen i anlægget, hvor man som noget nyt skal blive siddende i bilen.

- Folk vælger den vask, de ønsker, herefter kører man ind i vaskeanlægget og bliver siddende, indtil vasken er overstået. Som en lille sjov ting kan kunderne tilkøbe Foam Splash, hvor man blandt andet får lidt lækkert lys, som gør opholdet i bilen lidt sjovere. Det kan anbefales, hvis man har sine børn med og vil give dem en sjov oplevelse. Når bilen er vasket, kører man frem til tørringsanlægget, som er det nyeste nye på markedet. Ved at vask og tørring opdelt giver vi kunderne den bedst mulige bilvask oplevelse, siger Anders Rossing.

Ubegrænset vask

I hvert anlæg kan der klares 500 biler om dagen, og planen er, at Wash World udvider med en til to ekstra vaskeanlæg på Bystævnevej. Wash World tilbyder fire forskellige programmer. Basis, guld, premium og premium+. Køber man abonnement fås de forskellige programmer fra 69 kr., 99 kr. , 129 kr. og 159 kr. Med et månedligt abonnement kan du vaske ubegrænset hver måned. Uden abonnement koster en enkelt vask 39 kr., 59 kr., 79 kr. eller 99 kr. alt efter hvilket vaskeprogram, der vælges.

Wash World er flyttet ind i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce