Da det fredag morgen blev offentliggjort, at en række Fona-butikker skulle lukke, havde medarbejderne endnu ikke fået besked.

Klokken 8.30 fredag morgen tikkede der en pressemeddelelse ind i indbakken hos de fleste danske medier. Den berettede om, at Fona havde planer om at lukke 25 butikker og fyre i alt 300 ansatte.

Samme besked var dog endnu ikke landet hos de ansatte. Først klokken lidt over 9 fik de en e-mail, der informerede om, at en række butikker skulle lukke. Hvilke butikker, det drejede sig om, fremgik ikke, selvom medierne allerede havde fået en liste sammen med pressemeddelelsen.

Det skriver Ekstra Bladet, som er i besiddelse af den e-mail, butikkerne har modtaget.

Fonas direktør beklager over for de ansatte

Bladet er samtidig i besiddelse af en e-mail, der senere er sendt ud til medarbejderne, hvor F Groups direktør Michael Kjær beklager, at selskabets rekonstruktører har sendt pressemeddelelsen ud, før der har været mulighed for at give de ansatte besked.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra F Group, som henviser til de advokater, der står for rekonstruktionen. Dem er det heller ikke lykkedes at komme i kontakt med.

Odense-butik lukker

En af de butikker, der skal lukkes, er Fona-butikken på Vestergade i Odenses centrum. Butikkerne i Rosengårdcentret og i Svenborg fortsætter.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Nyt liv i Fona-butik i Odense

Nyt liv i Fona-butik i Odense

40 procent: Lang kø for at tømme Fona i Odense

40 procent: Lang kø for at tømme Fona i Odense

1
Ti Fona-butikker overlever og bliver til Elgiganten

Ti Fona-butikker overlever og bliver til Elgiganten