Rolf Sjögreen lagde sin jakke i Odeons garderobe søndag. Der troede han, den lå sikkert under opsyn af Odeons personale, men efterfølgende fandt han sin jakke et helt andet sted og uden pung. Det er en menneskelig fejl, mener kulturchef Sara Ekknud

Odense: Det var en ellers så hyggelig eftermiddag Rolf Sjögreen og familien havde i søndags, da de var taget i Odeon for at se forestillingen "Fabelagtig fødselsdag", der blev spillet i forbindelse med H.C. Andersens fødselsdag.

Inden teaterforestillingen lagde Rolf Sjögreen sin jakke i garderoben, som normalt koster penge, men i dagens anledning var gratis.

- Så pegede hun på et stativ, der stod ude midt i foyeren, hvorpå der hang fem-seks andre jakker også, og der blev jeg altså målløs. De kunne jo ligeså godt bare have lagt den ud på gaden, siger Rolf Sjögreen.

- Jeg efterlod trygt min jakke der, fordi jeg vidste, at der var personale på, fortæller 67-årige Rolf Sjögreen.

Efter forestillingen gik familien i caféen for at få kaffe og kakao. Det varede omkring 20-30 minutter, hvorefter Rolf Sjögreen gik i garderoben for hente sin jakke. Men han mødte en lukket og tom garderobe, trods det var forholdsvis kort tid siden, at forestillingen var slut. Han fandt en fra personalet, og spurgte efter sin jakke.

- Så pegede hun på et stativ, der stod ude midt i foyeren, hvorpå der hang fem-seks andre jakker også, og der blev jeg altså målløs. De kunne jo ligeså godt bare have lagt den ud på gaden, siger Rolf Sjögreen.

Og det var da heller ikke helt uden konsekvenser. Da Rolf Sjögreen tog jakken på, mærkede han hurtigt, at hans italienske læderpung manglede. Deri var der 650 kroner.

- Jeg har fået at vide, at jeg vil få pengene erstattet af Odeon, men det er mere princippet i, at de gør sådan, der gør mig frustreret, siger Rolf Sjögreen, der står frem, fordi han ønsker, fejlen bliver påpeget, så det samme ikke sker for andre.

Beklager fejl

Hos Odeon er ledelsen allerede blevet gjort opmærksom på fejlen.

- Vi beklager, at der er sket denne fejl, og vi tager det fulde ansvar på vores skuldre, siger kulturchef Sara Ekknud.

Der har allerede været 20.000 jakker igennem Odeons garderobe, så der kan ske fejl. Ifølge Sara Ekknud skal man også huske på, at det er mennesker, der arbejder på stedet.

- Det er beklageligt, at dette er sket, men vi er alle kun mennesker, og vi laver alle sammen fejl, fortæller hun og oplyser, at dette er den første, men forhåbentlig sidste fejl, der er sket i garderoben.

- Personalet i Odeon blev allerede mandag informeret om fejlen og fik besked om, at sådan noget ikke må ske igen, siger hun.

  • Af: