Vollsmose siger ja til videoovervågning


Vollsmose siger ja til videoovervågning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvågning skal være med til at sikre, at penge bruges på legepladser i stedet for på reparationer efter hærværk i 445 lejemål i Højstrup Boligforening

Et flertal blandt beboerne i Højstrup Boligforening i Vollsmose har ved en urafstemning valgt at investere i videoovervågning, som skal være med til at sikre, at pengene fremover bliver brugt på legepladser i stedet for på reparationer efter hærværk.

Der skal sættes i alt 120 kameraer op fordelt i opgange, elevatorer, kælderrum og vaskerum.

- Vi har i de seneste ti år haft overvågning i elevatorerne, og det har haft en helt forbavsende positiv og præventiv effekt. Der er således stort set ikke hærværk i elevatorerne mere. Den nye overvågningsløsning er også præventiv i forhold til hærværk og vil skabe større tryghed, siger inspektør Jørgen Kristensen, Højstrup Boligforening.

- Det er en stor sag for en boligforening og bliver faktisk kun overgået af DSB og Københavns Lufthavn, men det er desværre nødvendigt for, at beboerne kan føle sig trygge og undgå hærværk, siger divisionsdirektør Henrik Hviid, fra firmaet Topnordic, der skal levere videoovervågningen. 

De 445 lejemål i Højstrup Boligforening er ifølge en pressemeddelelse fra leverandøren af overvågningen et miks af både små og større lejligheder på op til fem værelser. Det gør blandt andet, at beboersammensætningen er en blanding af børnefamilier, par og enlige. I alt bor der omkring 1200 personer i foreningen.

Vollsmose siger ja til videoovervågning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce