Vollsmose-sekretariater ved at finde sin rette hylde

Overassistent Michela Andersen havde travlt med at pakke ud i går, mens håndværkerne lagde sidste hnd på Vollsmosesekretariatets nye lokaler.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Vollsmose-sekretariater ved at finde sin rette hylde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STORE FLYTTEDAG: Sekretariatet starter sin første dag i Vollsmose med at holde ååbnt til kl. 22

VOLLSMOSE: Larmen fra boremaskiner og hammerslag var baggrundsmusikken for Vollsmosesekretaritatets medarbejdere, da de i går flyttede ind i nye lokaler i Center Øst i Vollsmose.

I flere måneder har sekretariatet levet en mildest talt sammenklemt tilværelse i et lille lokale i et hjørne af rådhuset, langt fra de mennesker og den bydel, som sekretaritatet er til for.

I første omgang var der tale om at rykke ud i en pavillon tæt ved Center Øst, men for kort tid siden lykkedes det alligevel at skaffe plads i selve Center Øst i en tidligere forretning. og i går var så store flyttedag.

- Det betyder utrolig meget at flytte til Vollsmose, ikke mindst fordi vi nu bliver synlige, siger Lise Færch, der er leder af Vollsmosesekretariatet.

Føling med området

Lise Færch håber at placeringen i Center Øst vil give mulighed for en mere spontan kontakt mellem borgerne i området og medarbejderne.

- Vi vil også få mere føling med området, og det er vigtigt, siger Lise Færch.

I sekretariatet kan alle borgere med gode ideer komme ind og få hjælp og vejledning til at søge penge til projektet, ligsom sekretariatet også vil forsøge at koordinere de gode ideer i området.

Sekretariatet åbner i dag og vil deltage i Open By Night i Center Øst fredag aften, hvor butikkerne har aftenåbent indtil klokken 22.

Vollsmose-sekretariater ved at finde sin rette hylde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce