Efter få timers salg er stort set samtlige af 1600 siddepladser væk til de to koncerter med Kim Larsen & Kjukken 23. og 24. februar i Odeon.

Billetsalget til de to koncerter med Kim Larsen & Kjukken i Odeon 23. og 24. februar startede torsdag 31. august klokken 10.00. Et kvarter senere var stort samtlige af de 1600 siddepladser væk.

- Vi vidste godt, at der ville være rift om billetterne til de to koncerter i Odeon. Men vi er mildest talt "blown away" over interessen, lyder det fra Culture-Clubs Hans Quistgaard.

Efter en halv time var tre fjerdedele af samtlige billetter solgt. Det vil sige 75 procent af 1600 siddepladser og 4700 ståpladser.

- Jeg forventer, at vi melder udsolgt torsdag aften. Det er virkelig stærkt, og det befæster både Kim Larsen og det nye kulturhus som meget store kultur-fyrtårne i Odense, siger Hans Quistgaard.

Billetter kan købes på www.culture-club.dk samt www.odeonodense.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
1
Kim Larsen ApS tjente 11,7 millioner før skat

Kim Larsen ApS tjente 11,7 millioner før skat

4
God for 74 millioner: Kim Larsens konto er på himmelflugt

God for 74 millioner: Kim Larsens konto er på himmelflugt

Kim Larsen har masser af succes - vinter-turnéen er udsolgt

Kim Larsen har masser af succes - vinter-turnéen er udsolgt