Opdateret kl. 10.57 med oplysninger fra afhøringen.

En mand og en kvinde blev anholdt natten til lørdag for et voldeligt overfald på en 19-årig i Pantheonsgade, Odense.

En 19-årig mand blev overfaldet natten til lørdag og stukket to gange i ryggen med en spids genstand.

Overfaldet skete på Pantheonsgade i Odense lidt efter midnat natten til lørdag. Fyns Politiet modtog anmeldelsen 00.42.

Vagtchef Hans Jørgen Larsen oplyser, at en 30-årig mand fra Bogense og en 33-årig kvinde fra Nyborg kommer i klammeri med den 19-årige, som bor i Odense, og at det er kvinden, der stikker ham i ryggen med en spids genstand.

- Vi finder ikke noget våben på stedet, så vi ved ikke, hvad der er blevet stukket med, men den forurettede har tydelige stiksår i den ene skulder, oplyser han.

Stiksårene er dog overfladiske, og den 19-årige har ikke behøvet behandling på skadestuen.

- Den forurettede har ikke været særlig meddelsom eller samarbejdsvillig, så vi ved endnu ikke, hvad der er gået forud for overfaldet, oplyser vagtchefen.

Den 30-årige mand og 33-årige kvinde, blev anholdt ikke langt fra gerningstedet og sigtet for vold. De blev løsladt lørdag formiddag efter de var blevet afhørt. Her erkendte de delvist, hvad der var sket, men nægtede at have stukket med nogen genstand.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.