Voldelige julemænd slog til igen

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Voldelige julemænd slog til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre personer klædt ud som julemænd blev anholdt efter en våd julefrokost.

En julefrokost, hvor deltagerne var klædt ud som julemænd, skabte endnu en gang utryghed i nattelivet. Politiet har i flere år haft øje på deltagerne, og sådan var det også lørdag aften og natten til søndag.

Lørdag omkring klokken 22 havde gruppen, der på dette tidspunkt talte 12 personer, kontakt med politiet. Her var mændende, der aldersmæssigt er i sidste halvdel af tyverne og begyndelsen af trediverne, været højrystede.

- En patrulje havde en præventiv snak, og bad dem opføre sig ordentligt. Men bare 10 minutter senere er der især en, der laver uorden og ikke vil identificere sig, siger Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi, og fortsætter:

- Han er meget aggressiv, og det ender med, at han må have lidt peber.

Tilbage på stationen lykkedes det at identificere den 28-årige mand, der er fra Otterup. Han kan nu se frem til en bøde. Det samme kan to af hans venner, der omkring klokken halv to er i gang maed at slå og sparke en 25-årig mand ud for Heidis Bier Bar i Vestergade.

- Den 25-årige bliver skubbet og væltet omkuld, hvorefter han får flere slag og spark. Men dørmændende nåe at gribe ind og tilbageholder de to gerningsmænd, indtil vi kommer frem, siger vagtchefen.

De to overfaldsmænd, der begge var påvirkede af spiritus, blev anholdt og sigtet for vold.

Der er tilsyneladende tale om en gruppe af mænd fra forskellige steder på Fyn, som i flere år har holdt julefrokost sammen i Odense. Ifølge politiet har den kedelige tradition stået på siden 2011.

Voldelige julemænd slog til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce