Vinforretning skifter navn og adresse


Vinforretning skifter navn og adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FLYTTEDAG: Nu hedder Kjær &Sommerfeldt i stedet Vignoble - og snart hedder adressen Overgade 19

CENTRUM: Der blev meget passende skålet i gode franske vine, da Kjær & Sommerfeldt i Odense for nylig indgik forlovelse med Vignoble.

Derfor er facadeskiltet foran den store vinforretning i Slotsgade ved at blive udskiftet.

Men skiltet skal ikke hænge dér så længe. Der bliver nemlig mere at fejre for personale og kunder.

For tirsdag den 1. marts fejres navneskiftet og driftsændringen med en flyttedag.

Efter fire år i Slotsgade 26 A flytter vinbutikken til den nyrenoverede ejendom Overgade 19 på hjørnet af Påskestræde og Overgade.

Ekspanderende kæde

Den kendte strøgbutik er ikke længere en del af den anden Odense-virksomhed Vin- gaarden A/S, men er derimod nu underlagt Østjysk Vinforsyning, der står bag Vignobles ekspanderende kæde, der med tre nye butikker i Odense, Esbjerg og Århus nu er oppe på godt fyrre.

Til gengæld har Vignoble og Vingaarden det tilfælles, at de sammen med De Danske Spritfabrikker ejes af den svenske gigant Vin & Sprit, der blandt andet importerer vin og producerer Absolut Vodka.

Indtil for nylig lå møbelbutikken "Klassikeren" her ved Skjolden og H.C. Andersen-skulpturen "Den standhaftige Tinsoldat" i Overgade/Påskestræde krydset.

- At vi er blevet en del af en ambitiøs vin- og spiritus-kæde betyder også, at vi er sikret et netværk med udvalg fra flere lande, fortæller butikschefen Lene Nielsen, der fortsætter som butikschef i Over- gade.

Bedre p-muligheder

Hun betegner bedre muligheder for kundeparkering ved butikken som en væsentlig årsag til flytningen og så mener Lene Nielsen, at det er en fordel for alle parter, at Vignoble er den fjerde vinforhandler inden for bare hundrede meter i Overgade.

- Vi glæder os til at åbne i de nye omgivelser og håber, vi kan være med til at få endnu flere mennesker til at komme i det charmerende kvarter, siger hun.

Vinforretning skifter navn og adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce