Vinder: Ren UP-tur for heldig bilvinder i Skousen konkurrence

Frank Meincke, til venstre, overrakte i sidste uge bilnøglerne til en splinterny VW UP til Nikolaj Herløv Jensen, som havde vundet bilen i en landsdækkende Skousen konkurrence. Foto: Hasse Frimodt

Vinder: Ren UP-tur for heldig bilvinder i Skousen konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nikolaj Herløv Jensen vandt en VW UP i en landsdækkende Skousen konkurrence

I forbindelse med Black Friday den 24. november 2017 kunne man som kunde hos Skousen deltage i lodtrækningen om tre VW UP biler. Nikolaj Herløv Jensen var en af dem, der udfyldte de lodsedler, han fik i forbindelse med sit køb af et køle/fryse skab.

- Jeg udnyttede Skousens super gode tilbud på et køle/fryseskab, som jeg betalte 5.500 kroner for. Og for hver 500 hundrede kroner, man købte for, fik man en lodseddel til deltagelse i konkurrencen om en VW Up. Men jeg må da nok indrømme, at jeg efter at have forladt Skousen på Ørbækvej 109, på ingen måde tænkte mere på den konkurrence, lige indtil jeg den 22. december, hvor jeg blev ringet op af Frank Meincke, som er indehaver af Skousen på Ørbækvej, fortæller Nikolaj Herløv Jensen.

Så jeg stod virkelig og havde brug for en ny bil. Og vupti! Så fik jeg det via Skousens konkurrence.
Nikolaj Herløv Jensen

Gammel Skoda skiftes ud med en ny VW UP

Frank Meincke ringede til Nikolaj for at overbringe ham den helt fantastiske nyhed, at Nikolaj havde vundet den ene af de tre VW Up biler, som Skousen havde sat på højkant i forbindelse med Black Friday.

- Jeg blev mega glad men også ret overrasket over at få den nyhed i telefonen. Men det var da en super nyhed at få. Særligt fordi jeg stod og trængte enormt meget til en ny bil, da den jeg havde, var min fars bil. Det er en 20 år gammel Skoda, som kun kan køre lovligt på vejen indtil sommeren 2018. Så jeg stod virkelig og havde brug for en ny bil. Og vupti! Så fik jeg det via Skousens konkurrence. - Jeg er enormt glad for at skulle køre i en helt fabriksny VW Up. Og jeg ved, det er en super dejlig bil. Det ved jeg, fordi min nysgerrighed efter at se, hvad jeg havde vundet, fik mig til straks at besøge en bilforhandler og tage en prøvetur, siger Nikolaj Herløv Jensen.

Black Friday var stor succes

Nikolaj fik nøglerne overrakt af Frank Meincke, og han satte sig straks ind i bilen og kørte hjem som den glade vinder han var.

- Det er super fedt at vinderen er en, der virkelig stod og manglede en bil. Det var dejligt at kunne overrække ham nøglerne og ønske ham tillykke med den nye bil. Jeg håber, han får stor glæde af sin gevinst, ligesom vi havde stor glæde af alle de mennesker, der besøgte vores butik i forbindelse med Black Friday i november 2017. Vi solgte på de tre dage, hvad vi tilsammen sælger for på en hel måned. Det skyldtes nok ikke alene den konkurrence vi afholdt, men nok også fordi vi havde, minus 40 pct på vores varer i butikken, siger Frank Meincke.

Vinder: Ren UP-tur for heldig bilvinder i Skousen konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce