Det fremadstormende danske boyband Page Four kommer slår på torsdag den 24. marts vejen forbi Odense. Og du kan komme med.

Magasinets intime scene danner rammen, når boybandet Page Four på torsdag den 24. marts spiller i Odense.

Du kan vinde to billetter til koncerten ved at like opslaget på Vores Odense. Billetterne har en værdi af hver 150 kroner. Vi trækker lod på mandag om de to billetter, så hold øje med siden, når vi skriver navnet på vinderen.

Arrangøren JVB Concerts skriver på deres hjemmeside:

- Den intime scene giver alle deres fans rig mulighed for at komme helt tæt på idolerne.

Page Four består af Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle, som udgav deres første single "Sommer" i juni sidste år, og siden har det taget fart. Drengene har fået deres første guldcertificering, har rundet to millioner visninger på Youtube med "Sommer" og har netop udgivet efterfølgeren "Fucking Smuk".

Koncerten starter klokken 15.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.