Igennem 30 hits fortæller musicalen "All You Need Is Love" historien om det episke, engelske band The Beatles, og du kan vinde billetter til forestillingen i Odense den 16. marts på Vores Odense.

I samarbejde med JVB Concerts udlodder redaktionen via vores Facebook-side Vores Odense to gange to billetter til musicalen (værdi 410 kroner stykket), og har du en Facebook-profil, er det meget simpelt at deltage.

Gå ind på Vores Odense og like det opslag, som vi har lavet med konkurrencen. Så er du med. Det kan du gøre frem til på onsdag den 17. marts klokken 12, hvor vi lukker og finder de to vindere. Du finder opslaget lige under denne artikel.

Musicalen spilles i Sparekassen Fyn Arena onsdag den 16. marts, og her vil mere end 30 af bandets udødelige hits blive opført over to akter. Så forvent at høre numre som "Please, Please, Please", "A Hard Day's Night", "Help", "Yesterday", "Hey Jude" og mange andre.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.