Konkurrence

Vind adgang til ny aktivitet på Danmarks Jernbanemuseum

Konkurrence

Danmarks Jernbanemuseum lancerer en ny aktivitet til børn, der hedder Drømmerejser.

Børnene får udleveret et pas ved ankomsten til billetsalget og inviteres ud på fire drømmerejser i museet.

De får stempler undervejs og til slut et flot rejsebadge. Ugeavisen Odense udlodder 5 x 2 voksenbilletter, der giver gratis adgang i foråret. I samme gyldighedsperiode har børn og unge (0-17 år) gratis adgang.

Sådan vinder du adgang til "Drømmerejser" på Danmarks Jernbanemuseum

Sådan deltager du:Skriv til konkurrence@uao.dk.Skriv "Drømmerejser" i mailens emnefelt.Skriv navn, adresse og telefonnummer, så vi kan få fat i dig, hvis du vinder.Vi udlodder 5 x 2 voksenbilletter, som giver gratis adgang til ét besøg i perioden d. 19.januar-9. februar, 19. februar-23. marts og 3. april-13. maj 2018. I samme periode har børn og unge (0-17 år) gratis adgang. Drømmerejser er inkluderet i entréen. Hver præmie har en værdi af 160 kr. Vi skal høre fra dig senest mandag 22. januar kl. 10.

Hvad er Drømmerejser?

Danmarks Jernbanemuseum er åbent 361 dage om året og byder på mange aktiviteter.

Som noget nyt inviteres du med på fire drømmerejser i den autentiske remisebygning fra 1954. Rejserne er baseret på køreplaner, rejsebeskrivelser, fotografier og rejsebrochurer fra 1970'erne. Når du ankommer til museet, får du udleveret et pas og vælger selv, om turen går til Harzen, Paris, Norge eller Athen. Undervejs løser du en række opgaver, og ved hver rejsestation får du et stempel i passet.

Til slut udleveres et rejsebadge som præmie.

Drømmerejser er hovedsageligt henvendt til børn i alderen 5-12 år, men alle er velkomne til at prøve aktiviteterne. Drømmerejser får premiere 19. januar og vil være en aktivitet på museet frem til 13. maj. Museet har åbent alle dage kl. 10-16.

  • Af: