Rådmand Jane Jeginds mand, Lars Møllerhøj, har fået hjernerystelse, en brækket næse og et ødelagt øre, efter han sent tirsdag aften blev slået ned.

Han løb dertil for at hjælpe. Men måtte selv hjælpes derfra efter at være blevet slået bevidstløs. Med hjernerystelse, en brækket næse og et øre, der efterfølgende måttes sys.

By- og kulturrådmand Jane Jeginds mand - Lars Møllerhøj - blev sent tirsdag aften overfaldet på Seden Strandgyde tæt ved parrets hjem.

- Det var ved 23-tiden, og jeg sad og arbejdede og talte i telefon. Min mand var udenfor og hørte et ordentligt brag, forklarer Jane Jegind.

- Han løb op til Seden Strandgyde, hvor en stor, sort bil var kørt galt og rullet ud over marken. Tre piger med anden etnisk baggrund end dansk løb ud af bilen og var på vej væk. Lars spurgte, om han kunne hjælpe, og om der var ringet til politiet. Han fik at vide, at det skulle der ikke, siger Jegind.

Men Lars Møllerhøj insisterede og tog derfor sin telefon frem. Og opdagede ikke, at en anden bil kørte op på siden af ham.

- Der steg flere unge mænd ud, som pandede ham ned og overfaldt ham med slag og spark. Der var blod over det hele, og vi har siddet på sygehuset til tidligt i morges. Heldigvis er der ingen indre blødninger, fortæller Jane Jegind, der ligesom resten af familien er stærkt rystet over episoden.

- Hvordan er vi kommet dertil, at man vil hjælpe, men at det i stedet helt uprovokeret resulterer i, at man bliver slået ned, spørger rådmanden.

Politiet mangler klarhed

Overfaldet er meldt til Fyns Politi, hvor vagtchef Asbjørn Larsen bekræfter, at der har været en episode.

- Der er sket et lille uheld med en bil, hvorefter der sker noget voldsudøvelse, fordi en person kommer ud og tager kontakt, da uheldet sker. Men jeg vil ikke komme med detaljer om sagen, da vi fortsat er i gang med efterforskningen, siger han.

- Vi arbejder stadig på sagen og har endnu ikke fuld klarhed over hændelsesforløbet eller de involverede personer.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
10 måneders fængsel for vold mod Jeginds mand

10 måneders fængsel for vold mod Jeginds mand

9
Overfald på Jeginds mand: 15-årig dreng i retten

Overfald på Jeginds mand: 15-årig dreng i retten

14
Lars Møllerhøj efter dom: Måske er man lidt for rundhåndet med rabatterne

Lars Møllerhøj efter dom: Måske er man lidt for rundhåndet med rabatterne