Villaer lænset for dyre designerlamper

Tyve er i weekenden gået efter dyrt design.

Villaer lænset for dyre designerlamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribevis af villaer i Dalum og Sanderum ramt af indbrud i weekenden, og tyvene er gået målrettet efter dyrt design

Odense: Stribevis af villaer i et geografisk afgrænset område i Dalum og Sanderum har hen over de seneste dage været massivt ramt af indbrud.

Det fremgår af politiets døgnrapport for weekenden.

På Eyvinds Allé har der lørdag aften været indbrud ved, at et vindue er brudt op. Der er stjålet sølv- og guldsmykker (Ole Lynggård-perlekæde med sorte perler, Pandora-armbånd, halskæde, vedhæng og ringe i guld og sølv), forgyldt Frø sparebøsse indeholdende mønter, og et mindre skab med 12 Georg Jensen forgyldte skeer med H.C. Andersen-motiver.

Også lørdag blev et køkkenvindue til en villa på Niels Juels Alle brudt op, og der er stjålet en PH-lampe i hvidt glas, Ipad, smykker, og kontanter i danske kroner og euro.

På Sorgenfri Allé er et vindue pillet af, så tyve kunne komme ind og stjæle seks Wegner Y-stole i sort flet, PH-standerlampe, bordlampe og en Kähler-vase.

På Dyrupgårdvænget er der blandt andet stjålet otte Wegner Y-stole i hvidolieret bøg, to PH-lamper med blåmetal skærm, PH-pendel i hvidt opalglas, Lyngby-vaser, køkkenmaskine, håndmikser, Georg Jensen-skål i børste stål, Sodastream-maskine, Bodum-stempelkande, Menu-tekande, Georg Jensen-lysestager, to Canon-kameraer og diverse smykker.

På Sanderumvej er der også stjålet en PH-skrivebordslampe, 10 Syverstole, diverse Musselmalet porcelæn, sølvtøj, smykker og to computere samt kontanter.

Villaer lænset for dyre designerlamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce