Vild weekend i vente: Suspekt og Kongsted optræder på Odense-klub

Suspekt er kendt for nogle vilde koncerter. Fredag aften optræder den københavnske hiphopgruppe på Nunchi i Odense.. Arkivfoto: Flemming Ege

Vild weekend i vente: Suspekt og Kongsted optræder på Odense-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver en vild weekend på natklubben Nunchi i Overgade, hvor hiphopgruppen Suspekt optræder fredag, mens dj'en Kongsted styrer slaget lørdag.

Det har kostet blod, sved og vennetjenester, at natklubben Nunchi fredag præsenterer hiphopgruppen Suspekt, der sjældent optræder på klubber og ikke har givet så eksklusiv en koncert i Odense i årevis.

- Suspekt undgår generelt at optræde på klubber i København, Aarhus, Aalborg og Odense. De har mange fans, og klubberne kan ikke bære det. Drengene er dog venner af huset, og de kommer flittigt i byen hos os, når de er i nærheden. Forrige gang, de optrådte på en klub i Odense, var det også hos os. Måske savnede de at spille til et intimt show, da stemningen på en klub og til en koncert på et spillested er vidt forskellig, siger kreativ direktør og partner på Nunchi, Leo Rebaz.

Han har svært ved at skjule sin begejstring over at præsentere den første klubkoncert i årevis i Odense med Suspekt.

- Det er vildt stort! Især fordi vi selv er fans af gruppens musik og deres energi. Vi elsker at præsentere unikke ting for vores gæster, og det her er meget usædvanligt. Vi må have lavet nogle gode drinks til dem, de gange de har besøgt os, siger Leo Rebaz og smiler.

Ekstraordinær fredag

Han mener, at et navn som Suspekt rammer de fleste i Nunchis målgruppe.

- Suspekt henvender sig til et bredt publikum, hvilket er vigtigt for os. Vi er Fyns største natklub og henvender os af samme grund til et bredt publikum. Vi prøver at være et sted for alle og giver eksempelvis gratis entré til studerende om lørdagen. Også på lørdag indtil klokken 1, hvorefter der er entre for at høre Kongsted, siger Leo Rebaz.

Med tanke på Suspekts koncerter på Posten og Magasinet kan man tvivle på, om Nunchi overhovedet kan holde til at huse så stort et navn.

- Vi er heller ikke sikre på, at stedet kan holde til det ... Det må tiden vise. Det bliver en ekstraordinær fredag, derfor er der indkaldt ekstra personale, siger Leo Rebaz.

Han forklarer, at det er vigtigt for natklubben både at præsentere livemusik og dj's som lørdag med Kongsted.

- Der er stor forskel på den stemning, livemusik kan skabe, og det en dj eller elektroniske navne formår. Man kan sige, at livemusikken skaber en fælles fest på en måde, elektroniske navne og dj's sjældent matcher. Til gengæld kan de så sikre et højere energiniveau i længere tid, siger Leo Rebaz.

Vild weekend i vente: Suspekt og Kongsted optræder på Odense-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce