Vidne til busslagsmål: Chauffør var ikke indblandet

En buschauffør på linje 31 måtte lørdag aften tale med store bogstaver til en gruppe unge mennesker i bussen, da den holdt ved et stoppested i Hans Mules Gade i Odense. Arkivfoto

Vidne til busslagsmål: Chauffør var ikke indblandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Skov Jensen var lørdag aften vidne til en gruppe unges interne slagsmål midt i en bus på linje 31 i Odense.

Søndag kunne fyens.dk på baggrund af politiets oplysninger fortælle om en gruppe unge, der lørdag aften omkring klokken 23.55 havde opført sig aggressivt og skabt tumult i en bus på linje 31. Efter Fyns Politis oplysninger var de unge kommet op at skændes med buschaufføren, som de tildelte slag og spark. Men ifølge Thomas Skov Jensen, som var passager i bussen og vidne til optrinnet, var buschaufføren ikke involveret.

- Da vi nåede hen omkring Hans Mules Gade tændte det helt af inde i bussen. De slog og sparkede hinanden, og det var voldsomt. Jeg sad lige midt i bussen, så det skete lige foran mig, fortæller Thomas Skov Jensen.

Han fortæller, at det lignede et opgør mellem to parter, og at gruppen af ophidsede unge mænd ikke opførte sig voldeligt over for bussens chauffør eller øvrige passagerer.

- Det gik ikke ud over andre end dem selv. Chaufføren var ikke involveret i slagsmålet, siger han.

Da bussen stoppede ved Hans Mules Gade tog chaufføren affære for at få stoppet den ubehagelige episode midt i bussen.

- Chaufføren råbte, at nu skulle de stoppe, for ellers ville han ringe til politiet. Da vi stoppede ved Hans Mules Gade åbnede han dørene, nok i håb om at de skulle af der, fortæller Thomas Skov Jensen og tilføjer:

- Så fik han langt om længe fat i politiet. Bussen holdt ved stoppestedet i hvert fald en halv time.

Inden politiet ankom nåede de unge mænd at forlade bussen. Men ifølge Thomas Skov Jensen registrerede politiet de fleste af bussens passagerer, og herefter fortsatte buschaufføren sin rute.

Vidne til busslagsmål: Chauffør var ikke indblandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce