En ældre mand og hans hustru blev lørdag eftermiddag påkørt i bil i krydset Risingsvej/Ejbygade i Odense, men føreren stak af fra stedet. Politiet efterlyser nu bilisten.

Det var heldigvis kun bilen, der fik sig nogle gevaldige knubs under et færdselsuheld i Odense lørdag eftermiddag.

Klokken 15.05 blev 80-årig bilist fra Kerteminde og hans hustru påkørt af en anden bil i krydset Risingsvej og Ejbygade.

Den ældre mand kom kørende ad Risingsvej mod øst og var på vej over krydset, da lyset skiftede til grønt.

Her blev bilen dog ramt af en anden bil, der kom kørende ad Ejbygade i sydlig retning. Men i stedet for at bremse op og gå ud af bilen, kørte bilisten væk fra stedet, fortæller vagtchef Thomas Bendtsen til Fyens.dk.

Bilisten beskrives af et vidne som en ung mand med kasketten omvendt på. Han kørte muligvis i en sølvgrå Sedan med et registreringsnummer, der starter med enten BW33 eller BN33.

Politiet hører meget gerne fra folk, der ved hvem bilisten er.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.