Brandstifter i Odense har holdt sig i ro i mere end en måned

Er han skræmt, fordi han har set sig selv på en overvågningsvideo? Eller føler han, at politiet er lige i hælene på ham?

Uanset hvad, så har en seriebrandstifter i Odense nu holdt lav profil siden han natten til den 22. december satte ild til værtshuset Bondestuen på Søndre Boulevard tæt på Odense Zoo.

- Det er selvfølgelig noget, vi også har noteret os. Og det kunne da tyde på, at det, vi arbejder med, betyder, at vi er ved at nærme os noget, der er interessant i forhold til at finde frem til vedkommende, siger efterforskningsleder Henrik Justesen til dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Ifølge Justesen arbejder politiet stadig med konkrete navne, som man fik et tip om efter offentliggørelsen af overvågningsvideoen fra FKS-hallen i Dyrup i begyndelsen af januar.

Når politiet ikke allerede har skredet til anholdelse eller afhøringer af de navngivne personer i sagen, er det ifølge Justesen fordi, man gerne vil have et mistankegrundlag på plads, inden man tager fat i en eller flere.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
3
Efter påsat brand: Bondestuen genopbygges

Efter påsat brand: Bondestuen genopbygges

5
Mistænkt brandstifter med Puma-sko

Mistænkt brandstifter med Puma-sko

2
Brandstifter stjal dunk før påsatte Odense-brande

Brandstifter stjal dunk før påsatte Odense-brande