Vestre Skole på Roersvej har igennem længere tid været plaget af, at områdets hundeejere bruger skolens hæk som hundetoilet.

Trods flere henstillinger har skolebestyrelsen derfor valgt et markant grafisk udtryk, som det vist hedder på nudansk: Et banner, som tydeligt illustrerer, hvad man er imod. Og så teksten: Stop lorten - hilsen skolebestyrelsen.

- Banneret har hjulpet lidt, men der er stadigvæk en del klatter.

- Vores skolebestyrelse har flere gange sagt, at den synes, det er irriterende med de hundelorte, der ligger ude i vores smukke bøgehæk. Medlemmerne besluttede sig derfor til at gøre noget ved det, men selv om et medlem fik fat i en synder, er det blevet ved, fortæller skoleinspektør Alice Marcussen om baggrunden for at sætte banneret op.

- Banneret har hjulpet lidt, men der er stadigvæk en del klatter. Og det er desværre lige der, hvor bussen holder, når børnene skal til idræt, så vi er plaget af det. Hvis hundeejerne tog en pose med, når de lufter hund, ville det gøre livet lettere for skolebørnene, siger skoleinspektør Alice Marcussen. (uss)
  • fyens.dk