Vesterbo-skunklaboratorium blev afsløret af lugten

Skunkproduktionen fandt sted i den hvide bygning. Foto: Michael Bager

Vesterbo-skunklaboratorium blev afsløret af lugten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af bygningerne, som nu skal rives ned som led i nyt Vesterbro-boligprojekt, er blevet brugt til produktion af skunk. En mand og en kvinde er sigtet i sagen, som der endnu ikke er faldet dom i.

Centrum: Det var en særlig sød, skarp lugt, som fik beboerne i området til at undre sig, og som førte til en razzia fra Fyns Politi tidligt om morgenen den 3. maj 2016.

Længe havde beboerne nemlig undret sig over, hvorfor det lugtede sødligt, og i første omgang troede de, det kom fra en anden bygning i området, indtil politiet den pågældende morgen stormede og efterfølgende ransagede et baghus til Vesterbro 23.

For lugten var den klassiske af skunkproduktion, og det var præcis dét, der var i gang i baghuset, som støder op til biografen og de små kabiner i den bagerste del af Brian Jensens Sex-Kino.

Inden for i baghuset fandt politiet et væksthus med 347 skunkplanter svarende til 12 kilo hash. Skunk er et euforiserende stof, som kræver varme, lys og fugtighed, og på et tidspunkt begynder planterne at udsende en meget speciel og karakteristisk sødlig, skarp lugt. Det er præcis dén lugt, som får mange til at undre sig, præcis som det er sket andre steder i Odense, og sammenholdt med et stort forbrug af strøm til lys- og varmelamper tipper politiet om mulig produktion af det euforiserende stof.

Efter fundet af de mange planter i baghuset den pågældende maj-morgen sigtede Fyns Politi den 16. august 2016 en 56-årig mand og en 35-årig kvinde for dyrkning af skunk.

Selv om razziaen fandt sted for halvandet år siden er de to personer fortsat kun sigtet, og sagen ligger nu til vurdering hos anklagemyndigheden. Derfor er det uvist, hvornår den kommer for retten.

Vesterbo-skunklaboratorium blev afsløret af lugten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce